Rezervacije i pitanja: 011/303 12 12

Hotel Blue Wave Suite

Turska, Antalijska regija, Alanja

Lokacija:
hotel Blue Wave Suite se nalazi oko 300 metara od mora (deli ga ulica), a do sopstvene plaže oko 350 m, u istočnom je delu Alanje, oko 3 km od centra grada. Hotel je delom renoviran 2014. godine i sastoji se od glavne zgrade i nekoliko aneks zgrada koje su sa glavnom povezane podzemnim prolazom. Za one koji vole šetnju uz obalu mora do grada vodi promenada sa mnoštvom sadržaja uz put. Hotel koristi plažu broj 17.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, hotel ima dva bazena za odrasle i dva za decu, fitnes centar, tursko kupatilo, masaže, stoni fudbal i stoni tenis, usluge pranja i peglanja rublja, Wi-Fi internet sa ograničenom brzinom u zajedničkim prostorijama hotela.
 
Ponuda za najmlađe:
dečiji klub za decu 4-12 godina, igralište, mini disko.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sva pića posle 23:00h, hrana i piće na beach baru, pića u disko klubu, masaža, sauna, sveže ceđeni sokovi, tursko kupatilo, usluge pranja i peglanja rublja, telefon.
Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri za plažu se plaćaju.

Sobe:
smeštajne jedinice su raspoređene u svim hotelskim zgradama (anex zgrade i glavna zgrada). Samo jedan deo soba je renoviran, ostale sobe su nerenovirane. Svi tipovi soba: standardne sobe, economy, porodične i promo sobe, mogu biti i u anex zgradama i u glavnoj zgradi. Sobe imaju klima uređaj, telefon, SAT TV, sef (uz doplatu), mini bar, kupatilo, fen, balkon.
 
Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima do 23:00h - doručak, kasni doručak, ručak, snek, večera, kafa i kolači 16:30-17:30 h, užine u snek baru (10:00-12:00 h i 14:00-17:00 h), alkoholna i bezalkoholna pića domaće proizvodnje u baru pored bazena (10:00-23:00 h), domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje, izbor više jela).

http://bluewavesuitehotel.com 

Detalji ponude

[+] Prikaži sve

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!