Rezervacije i pitanja: 011/303 12 12

Hotel Steigenberger Al Dau Beach

Egipat, Hurgada, Hurgada

  • U centru | Pored plaže

Lokacija:
hotel Steigenberger Al Dau Beach smešten je na lepoj peščanoj plaži gde je voda najvećim delom plitka zbog izražene plime i oseke. Smešten je u novom delu pešačke zone - Memša, od centra Hurgade - Sakala je udaljen 6 km, od aerodroma 5 km.

Hotelska ponuda:
glavni restoran u kojem se služe specijaliteti italijanske, mediteranske i orijentalne kuhinje, dva a la carte restorana, sedam barova i nekoliko snek barova, jedan od najvećih bazena u Hurgadi (5000 m3) sa bazenom lazy river, vodopadima i imitacijama stena, kao i nekoliko bazena sa izdvojenim delom za decu, mini klub, sportovi na vodi, spa centar sa saunom, đakuzijem, turskim kupatilom i fitnesom, frizerski salon, internet (besplatan Wi-Fi), menjačnica, kao i veliki broj prodavnica, golf teren, teniski teren, teren za odbojku, košarku, fudbal i vaterpolo.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, internet (besplatan Wi-Fi), kupatilo, fen, mini bar, sef, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“- doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

All Inclusive koncept 

Detalji ponude

[+] Prikaži sve

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!