Rezervacije i pitanja: 011/303 12 12

Hotel Wien

Turska, Turska, Alanja

  • 750m od centra | 50m od plaže

Lokacija:
hotel Wien se nalazi 50 metara od plaže, u samom centru Alanje na odličnoj lokaciji, svega 750 m od najužeg centra grada. Hotel ima 51 sobu sa pogledom na more. Ima svoj deo peščane plaže preko puta hotela, a od iste ga deli ulica sa saobraćajem.

Hotelska ponuda:
dva restorana (otvoreni i zatvoreni), dva bara, manji otvoreni bazen sa delom za decu, internet cafe, Wi-Fi internet u lobiju, odbojka na plaži, bilijar, servis za pranje rublja.

Sportske aktivnosti:
odbojka na plaži, bilijar.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
mini bar, sef, bilijar, internet, usluge čuvanja dece. Na plaži se suncobrani, madraci i ležaljke naplaćuju. Peškiri za plažu nisu obezbeđeni.

Sobe:
klima uređaj, tepih na podu, TV, telefon, mini-bar (prazan, a pun košta oko 2 eur dnevno), Wi-Fi internet, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
polupansion - prema hotelskim terminima - doručak od 07:30 h do 10:00 h i večera od 19:30 h do 21:00 h (samoposluživanje, izbor više jela).

www.hotelwien.com.tr

 

Detalji ponude

[+] Prikaži sve

Sadržaji

Idealno za

Kliknite za besplatan poziv

Imate pitanje?

Kliknite na dugme i pozvaćemo Vas. Naš savetnik je spreman da odgovori na sva Vaša pitanja o aranžmanima ili destinacijama koje Vas zanimaju. Molimo Vas, kliknite na dugme ispod i pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Ova usluga je potpuno BESPLATNA!

Pozovi me!